Rea!

Medela SpecialNeeds Flaska & 2 Nappar

217.00kr

Beskrivning

Medela SpecialNeeds flaska - Perfekt för barn med speciella behov

Medela SpecialNeeds flaska är en innovativ och högkvalitativ nappflaska som är speciellt utformad för att möta behoven hos barn med speciella behov. Denna produkt är ett utmärkt val för föräldrar som vill ge sitt barn den bästa möjliga matningen och samtidigt underlätta för barnet att äta på ett bekvämt och säkert sätt.

Designad för att underlätta matningen

Medela SpecialNeeds flaskan är utrustad med en unik napp som är utformad för att efterlikna amning. Nappen är tillverkad av mjukt och flexibelt material som ger en naturlig känsla för barnet. Dessutom har nappen en speciell form som gör det enklare för barnet att suga och svälja utan att anstränga sig.

Specialanpassad för barn med speciella behov

Denna nappflaska är särskilt utformad för att möta behoven hos barn med speciella behov, såsom barn med läpp- och gomspalt eller barn med svårigheter att suga. Medela SpecialNeeds flaskan kan hjälpa till att underlätta matningen för dessa barn genom att ge en jämn och kontrollerad flödesnivå. Detta minskar risken för att barnet ska svälja för mycket luft eller bli överväldigat av matningen.

Hög kvalitet och säkerhet

Medela är ett välkänt varumärke inom barnvårdsprodukter och deras SpecialNeeds flaska är inget undantag när det gäller kvalitet och säkerhet. Flaskan är tillverkad av BPA-fri plast och är enkel att rengöra och sterilisera. Den är också utformad för att vara läckagesäker, vilket minskar risken för spill och kladd under matningen.

Varför välja Medela SpecialNeeds flaska?

- Perfekt för barn med speciella behov - Designad för att underlätta matningen - Specialanpassad för barn med läpp- och gomspalt eller svårigheter att suga - Tillverkad av högkvalitativ och säker material - Enkel att rengöra och sterilisera - Läckagesäker design för en smidig matningsupplevelse Sammanfattningsvis är Medela SpecialNeeds flaska det perfekta valet för föräldrar som vill ge sitt barn en bekväm och säker matningsupplevelse. Denna nappflaska är speciellt utformad för barn med speciella behov och erbjuder en mängd fördelar för både barnet och föräldrarna. Välj Medela SpecialNeeds flaska för att ge ditt barn den bästa möjliga matningen.

Ytterligare information

Varumärke

Medela

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Medela SpecialNeeds Flaska & 2 Nappar”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram