Rea!

My Carry Potty Potträningsbyxa Katt Storlek 2-3 år 3 st

  • Potträningsbyxa
  • Kattmotiv
  • Storlek 2-3 år

Potträningsbyxan med kattmotiv är perfekt för barn i åldern 2-3 år. Den är utformad för att underlätta potträningen och hjälpa barnet att bli självständigt. Byxan är bekväm att bära och har en elastisk midja för en bra passform. Den är tillverkad av mjukt och absorberande material som håller barnet torrt och bekvämt. Med denna potträningsbyxa kan barnet känna sig tryggt och motiverat att använda pottan. Den är även enkel att rengöra och kan användas om och om igen. Ge ditt barn en rolig och praktisk start på potträningen med denna söta potträningsbyxa med kattmotiv.

288.00kr

  • ✅ My Carry Potty Potträningsbyxa är en kattformad potträningsbyxa.

  • ✅ Passar barn i åldern 2-3 år.

  • ✅ Innehåller 3 stycken potträningsbyxor.

  • ✅ Perfekt för att underlätta potträningen för ditt barn.

  • ✅ Tillverkad av högkvalitativt och lätt att rengöra material.

Beskrivning

My Carry Potty Potträningsbyxa - Katt, Storlek 2-3 år, 3 st

Potträningsprocessen är en viktig milstolpe för varje barns utveckling. Att lära sig att använda toaletten är en stor framsteg och kan vara en spännande tid för både föräldrar och barn. För att underlätta denna övergång finns det olika hjälpmedel tillgängliga, och en av dem är My Carry Potty Potträningsbyxa. My Carry Potty Potträningsbyxa är speciellt utformad för barn i åldern 2-3 år och är perfekt för att underlätta potträningen. Denna potträningsbyxa är dekorerad med en söt kattmotiv, vilket gör den tilltalande för barnen. Den kommer i en förpackning med 3 stycken, vilket ger tillräckligt med alternativ för daglig användning. En av de bästa funktionerna med My Carry Potty Potträningsbyxa är dess bekvämlighet. Byxan är tillverkad av mjukt och stretchigt material som ger en skön passform och rörelsefrihet för barnet. Den har även en elastisk midja och benöppningar för att säkerställa att den sitter på plats under användning. Denna potträningsbyxa är också utrustad med en inbyggd absorberande kärna som hjälper till att hålla barnets hud torr och bekväm. Kärnan kan absorbera och låsa in fuktighet, vilket minskar risken för läckage och olyckor. Detta gör att barnet kan känna sig tryggt och självsäkert under potträningsprocessen. För att underlätta rengöringen har My Carry Potty Potträningsbyxa en avtagbar insats som kan tas ut och tvättas separat. Detta gör det enkelt att hålla byxan ren och fräsch efter varje användning. Byxan är också lätt att ta med sig på resor eller utflykter tack vare sin kompakta och bärbara design. Sammanfattningsvis är My Carry Potty Potträningsbyxa en praktisk och användbar produkt för barn i åldern 2-3 år som håller på att lära sig att använda toaletten. Dess bekväma passform, absorberande kärna och enkel rengöring gör den till ett bra val för föräldrar som vill underlätta potträningsprocessen för sina barn. Ge ditt barn en rolig och bekväm potträningsupplevelse med My Carry Potty Potträningsbyxa - Katt, Storlek 2-3 år, 3 st. Nyckelord: potträningsbyxa, potträning, barn, kattmotiv, bekväm, absorberande, rengöring, resa, utflykt, My Carry Potty.

Ytterligare information

Varumärke

My Carry Potty

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”My Carry Potty Potträningsbyxa Katt Storlek 2-3 år 3 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram