NUXE Crème Fraiche 48 h Moisturising Cream 50 ml

  • Fuktgivande
  • Ansiktskräm
  • 48 timmars effekt

Nuxe Crème Fraîche 48 H Moisturising Cream är en fuktgivande ansiktskräm som ger långvarig återfuktning i upp till 48 timmar. Med sin unika formula hjälper den till att återställa hudens naturliga fuktbalans och ger en fräsch och återfuktad känsla. Denna ansiktskräm är perfekt för dig som vill ha en intensiv fuktgivande effekt och samtidigt skydda huden mot yttre påfrestningar. Med Nuxe Crème Fraîche 48 H Moisturising Cream får du en mjuk och smidig hud som ser frisk och strålande ut.

295.00kr

  • ✅ Nuxe Crème Fraîche 48H Moisturising Cream är en dagkräm.

  • ✅ Produkten innehåller 50 ml kräm.

  • ✅ Krämen ger fukt till huden i upp till 48 timmar.

  • ✅ Nuxe Crème Fraîche är lämplig för alla hudtyper.

  • ✅ Krämen hjälper till att skydda och stärka hudens naturliga barriär.

Beskrivning

Nuxe Crème Fraîche 48H Moisturising Cream - En fuktgivande dagkräm för ansiktet

Nuxe Crème Fraîche 48H Moisturising Cream är en populär och effektiv dagkräm som ger intensiv fukt till huden i upp till 48 timmar. Denna ansiktskräm är speciellt framtagen för att återfukta och vårda huden på djupet, samtidigt som den ger en behaglig och fräsch känsla.

Fuktgivande och närande egenskaper

Denna ansiktskräm är berikad med naturliga ingredienser som hjälper till att återställa hudens fuktbalans och ge näring till torr och trött hud. Den innehåller bland annat mjukgörande sheasmör, lugnande aloe vera och återfuktande hyaluronsyra. Dessa ingredienser arbetar tillsammans för att ge huden en mjuk och smidig känsla samtidigt som den får en frisk och strålande lyster.

Långvarig fuktgivning

Nuxe Crème Fraîche 48H Moisturising Cream är speciellt utformad för att ge långvarig fuktgivning till huden. Den unika formula gör att krämen binder fukten i huden och hjälper till att förhindra uttorkning och stramhet. Detta gör den perfekt för dig som har torr eller känslig hud, eller för dig som vill ge din hud extra fukt och näring under vintermånaderna.

Användning och fördelar

Applicera Nuxe Crème Fraîche 48H Moisturising Cream på rengjord hud varje morgon. Massera in krämen i ansiktet och på halsen med mjuka cirkulära rörelser tills den har absorberats helt. Krämen kan användas ensam eller som en bas under makeup. Fördelarna med denna ansiktskräm är många. För det första ger den intensiv fukt till huden och hjälper till att återställa hudens naturliga fuktbalans. Den hjälper också till att stärka hudens skyddsbarriär och skydda mot yttre påfrestningar som föroreningar och väderförhållanden. Dessutom ger den en behaglig och fräsch känsla som varar hela dagen.

Sammanfattning

Nuxe Crème Fraîche 48H Moisturising Cream är en fuktgivande dagkräm som ger intensiv återfuktning till huden i upp till 48 timmar. Med sina naturliga ingredienser och långvariga effekt är den perfekt för dig som vill ge din hud extra fukt och näring. Applicera den varje morgon för att få en mjuk, smidig och strålande hud.

Ytterligare information

Varumärke

Nuxe

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”NUXE Crème Fraiche 48 h Moisturising Cream 50 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram