Rea!

Oral-B iO Ultimate Clean White Tandborsthuvud 2 st

  • Oral-B
  • Elektrisk tandborste
  • Ultimate Clean White tandborsthuvud

Oral-B är ett välkänt varumärke inom tandvård och erbjuder en rad elektriska tandborstar. En av deras populära produkter är Oral-B IO Ultimate Clean White tandborsthuvud. Dessa tandborsthuvuden är utformade för att ge en överlägsen rengöring och hjälpa till att avlägsna fläckar på tänderna för en vitare och renare mun. Med den avancerade teknologin i Oral-B IO tandborstar och det speciella Ultimate Clean White tandborsthuvudet kan du uppnå en effektiv och skonsam rengöring varje gång du borstar tänderna. Oral-B IO Ultimate Clean White tandborsthuvud kommer i en förpackning med 2 stycken och är kompatibla med Oral-B IO tandborstar.

194.00kr

  • ✅ Effektiv rengöring för vitare tänder

  • ✅ Oral-B IO Ultimate Clean White tandborsthuvud

  • ✅ Passar Oral-Bs elektriska tandborstar

  • ✅ Två tandborsthuvuden ingår i förpackningen

  • ✅ Ger en skonsam och grundlig rengöring av tänderna

Beskrivning

Oral-B iO Ultimate Clean White tandborsthuvud - För en överlägsen rengöring

Oral-B iO Ultimate Clean White tandborsthuvud är en revolutionerande produkt som erbjuder en överlägsen rengöring för dina tänder och tandkött. Med avancerad teknologi och högkvalitativa material är detta tandborsthuvud perfekt för att uppnå en fräsch och vit leende.

Effektiv rengöring för en strålande vit leende

Oral-B iO Ultimate Clean White tandborsthuvud är utformat för att effektivt ta bort plack och missfärgningar från dina tänder. De tunna och mjuka borsthåren når även de svåråtkomliga områdena i din mun, vilket ger en grundlig rengöring varje gång du borstar tänderna.

Avancerad teknologi för överlägsen rengöring

Detta tandborsthuvud är utrustat med Oral-B's avancerade iO-teknologi, som kombinerar mikrovibrationer och rotationsrörelser för att avlägsna plack mer effektivt än traditionella tandborstar. Den intelligenta trycksensorn hjälper dig att undvika att borsta för hårt och skyddar ditt tandkött.

Högkvalitativa material för en skonsam rengöring

Oral-B iO Ultimate Clean White tandborsthuvud är tillverkat av högkvalitativa material som är skonsamma mot dina tänder och tandkött. De mjuka borsthåren är skonsamma mot emaljen samtidigt som de effektivt tar bort plack och missfärgningar.

Enkel att använda och kompatibel med Oral-B iO tandborstar

Oral-B iO Ultimate Clean White tandborsthuvud är enkelt att använda och passar perfekt på Oral-B iO tandborstar. Du behöver bara fästa tandborsthuvudet på handtaget och du är redo att borsta tänderna. Det är också enkelt att byta ut tandborsthuvudet när det är dags för en ny.

Sammanfattning

Oral-B iO Ultimate Clean White tandborsthuvud är den perfekta produkten för dig som vill ha en överlägsen rengöring och ett strålande vitt leende. Med avancerad teknologi och högkvalitativa material ger detta tandborsthuvud en effektiv och skonsam rengöring varje gång du borstar tänderna. Prova Oral-B iO Ultimate Clean White tandborsthuvud och upplev skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

Oral-B

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Oral-B iO Ultimate Clean White Tandborsthuvud 2 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram