Rea!

Pampers Premium Protection 6 (13-18kg) 32 st

  • Pampers blöjor
  • Premium skydd
  • För barn 6-13 kg

Pampers Premium Protection är en populär blöja som erbjuder högkvalitativt skydd för barn i åldern 6-13 kg. Dessa blöjor är speciellt utformade för att hålla barnet torrt och bekvämt under hela dagen och natten. Med sin mjuka och flexibla design ger de en perfekt passform och rörelsefrihet för barnet. Pampers Premium Protection blöjor är tillverkade av material av hög kvalitet som är skonsamma mot barnets känsliga hud. De har också en unik absorberande kärna som effektivt fångar upp och låser in fukt, vilket minskar risken för läckage. Med 32 blöjor i varje förpackning är Pampers Premium Protection ett pålitligt val för föräldrar som vill ge sitt barn den bästa bl

130.00kr

  • ✅ Pampers Premium Protection är en blöja för barn mellan 6-13 kg.

  • ✅ Blöjorna är dermatologiskt testade och skonsamma mot barnets hud.

  • ✅ Pampers Premium Protection har en absorberande kärna som håller barnet torrt.

  • ✅ Blöjorna har en mjuk och bekväm passform för barnets rörelsefrihet.

  • ✅ Pampers Premium Protection har en indikator som visar när blöjan behöver bytas.

Beskrivning

Pampers Premium Protection - För bekväma och skyddade blöjbyten

Pampers Premium Protection är en högkvalitativ blöja som är utformad för att ge ditt barn den bästa komforten och skyddet under blöjbyten. Med sin avancerade teknologi och noggrant utvalda material är dessa blöjor perfekta för barn i åldern 6-13 kg.

Maximalt skydd och torrhet

Pampers Premium Protection blöjor är utrustade med en unik absorberande kärna som effektivt fångar upp och låser in fukt. Detta hjälper till att hålla ditt barn torrt och bekvämt under längre perioder. Blöjorna har också en mjuk och andningsbar yta som minskar risken för hudirritation och utslag.

Flexibel passform och rörelsefrihet

Med sin flexibla passform och elastiska sidopaneler ger Pampers Premium Protection blöjor ditt barn en optimal rörelsefrihet. Blöjorna är utformade för att följa barnets kroppskonturer och ger en säker och bekväm passform som inte begränsar rörelseförmågan.

Säkerhet och pålitlighet

Pampers Premium Protection blöjor är dermatologiskt testade och är fria från skadliga ämnen som kan irritera känslig hud. Du kan vara trygg i att du ger ditt barn en säker och pålitlig produkt som är skonsam mot deras hud.

Praktisk förpackning

Pampers Premium Protection blöjor kommer i en praktisk förpackning med 32 blöjor. Detta gör det enkelt att ha tillräckligt med blöjor till hands och underlättar för dig som förälder att hålla koll på när det är dags att köpa nya.

Sammanfattning

Pampers Premium Protection är den perfekta blöjan för att ge ditt barn den bästa komforten och skyddet under blöjbyten. Med sin avancerade teknologi och noggrant utvalda material erbjuder dessa blöjor maximalt skydd och torrhet. Den flexibla passformen och elastiska sidopanelerna ger också barnet optimal rörelsefrihet. Dessutom är blöjorna säkra och pålitliga, samt dermatologiskt testade för att vara skonsamma mot känslig hud. Med en praktisk förpackning är Pampers Premium Protection ett utmärkt val för föräldrar som vill ge sina barn det bästa.

Ytterligare information

Varumärke

Pampers

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pampers Premium Protection 6 (13-18kg) 32 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram