Pixi Botanical Collagen Tonic 250 ml

  • Naturlig
  • Kollagenboostande
  • Fuktgivande

Pixi Botanical Collagen Tonic är en naturlig ansiktsvatten som hjälper till att boosta kollagenproduktionen i huden. Med sin unika formula bidrar den till att ge huden en fastare och mer ungdomlig utstrålning. Ansiktsvattnet är även fuktgivande och hjälper till att återställa hudens naturliga balans. Med regelbunden användning kan du förvänta dig en mjukare, mer återfuktad och strålande hud. Pixi Botanical Collagen Tonic är en perfekt tillskott till din dagliga hudvårdsrutin.

299.00kr

  • ✅ Återfuktande ansiktsvatten med kollagen för strålande hud.

  • ✅ Innehåller naturliga växtextrakt för en fräsch känsla.

  • ✅ Passar alla hudtyper och kan användas dagligen.

  • ✅ Minskar synligheten av porer och ger en jämnare hudton.

  • ✅ Berikad med antioxidanter för att skydda huden mot fria radikaler.

Beskrivning

Pixi Botanical Collagen Tonic - Ansiktsvatten för hudvård

Pixi Botanical Collagen Tonic är ett ansiktsvatten som är speciellt framtaget för att ge din hud en uppfriskande och återfuktande behandling. Med sina naturliga ingredienser och kollagenboostande egenskaper är detta ansiktsvatten en perfekt tillskott till din dagliga hudvårdsrutin.

Naturliga ingredienser för optimal hudvård

Pixi Botanical Collagen Tonic innehåller en unik blandning av naturliga ingredienser som är kända för sina fördelar för huden. Bland dessa ingredienser finns bland annat rosenblomsextrakt, kamomill och aloe vera. Dessa ingredienser hjälper till att lugna och återfukta huden samtidigt som de ger en uppfriskande känsla.

Kollagenboostande egenskaper för ungdomlig hud

En av de mest framstående egenskaperna hos Pixi Botanical Collagen Tonic är dess kollagenboostande effekt. Kollagen är ett protein som finns naturligt i huden och som hjälper till att bevara dess elasticitet och ungdomliga utseende. Genom att använda detta ansiktsvatten regelbundet kan du hjälpa till att stimulera produktionen av kollagen i huden, vilket kan bidra till att minska synliga ålderstecken och ge en fastare och mer ungdomlig hud.

Användning och fördelar

Pixi Botanical Collagen Tonic är enkel att använda. Efter rengöring av ansiktet applicerar du ansiktsvattnet på en bomullsrondell och sveper över huden. Du kan även använda det som en uppfriskande mist under dagen för att ge din hud en extra fuktboost. Fördelarna med att använda Pixi Botanical Collagen Tonic inkluderar: 1. Återfuktning: Ansiktsvattnet hjälper till att återfukta huden och förhindra uttorkning. 2. Uppfriskning: Den uppfriskande känslan ger en energikick till huden. 3. Kollagenstimulering: Genom att stimulera produktionen av kollagen kan ansiktsvattnet bidra till att minska synliga ålderstecken och ge en fastare hud. 4. Lugnande effekt: De naturliga ingredienserna i ansiktsvattnet hjälper till att lugna irriterad hud och minska rodnad.

Sammanfattning

Pixi Botanical Collagen Tonic är ett ansiktsvatten som erbjuder en rad fördelar för din hudvård. Med sina naturliga ingredienser och kollagenboostande egenskaper kan detta ansiktsvatten hjälpa till att återfukta, lugna och ge en ungdomligare hud. Lägg till detta ansiktsvatten i din dagliga hudvårdsrutin för att uppnå en frisk och strålande hud.

Ytterligare information

Varumärke

Pixi

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pixi Botanical Collagen Tonic 250 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram