Pixi +ROSE Glow-y Powder 11,3 g

  • Naturligt utseende
  • Lätt applicering
  • Långvarig effekt

Pixi Rose Glow-y Powder är en populär produkt inom sminkvärlden. Med sin naturliga formula ger den användaren ett fräscht och naturligt utseende. Pudret är lätt att applicera och ger en jämn och fin finish. Dess långvariga effekt gör att sminket håller sig snyggt under hela dagen. Med Pixi Rose Glow-y Powder kan du enkelt skapa en fräsch och strålande look som håller länge.

269.00kr

  • ✅ Ger en naturlig och strålande glow till huden

  • ✅ Innehåller fina pigment som ger en jämn applicering

  • ✅ Berikad med rosolja som ger fukt och näring till huden

  • ✅ Lätt att blanda och bygga upp önskad täckning

  • ✅ Passar alla hudtoner och ger en fräsch finish

Beskrivning

Pixi Rose Glow-y Powder - En fantastiskt strålande puderrouge

Pixi Rose Glow-y Powder är en otroligt populär och omtyckt puderrouge som ger en naturlig och strålande glöd till din hud. Med sin unika formula och vackra nyanser är detta en produkt som verkligen kan lyfta ditt smink och ge dig en fräsch och ungdomlig look.

En naturlig och strålande glöd

Pixi Rose Glow-y Powder är speciellt framtagen för att ge din hud en naturlig och strålande glöd. Den lätta och silkeslena formulan smälter perfekt in i huden och ger en mjuk och jämn finish. Med hjälp av denna puderrouge kan du enkelt skapa en fräsch och ungdomlig look som håller hela dagen.

Enkel applicering och långvarig effekt

Appliceringen av Pixi Rose Glow-y Powder är otroligt enkel och smidig. Den medföljande borsten gör det lätt att applicera produkten jämnt över kindbenen, pannan och hakan för att skapa en naturlig och strålande glöd. Dessutom har denna puderrouge en långvarig effekt, vilket innebär att du kan njuta av din fräscha look hela dagen utan att behöva bättra på sminket.

En produkt för alla hudtyper

Pixi Rose Glow-y Powder är en produkt som passar alla hudtyper. Oavsett om du har torr, fet eller normal hud kan du använda denna puderrouge för att skapa en vacker och strålande look. Den lätta och silkeslena formulan är skonsam mot huden och täpper inte till porerna, vilket gör att den även passar för personer med känslig hud.

Sammanfattning

Pixi Rose Glow-y Powder är en fantastiskt strålande puderrouge som ger en naturlig och fräsch glöd till din hud. Med sin enkla applicering och långvariga effekt är detta en produkt som verkligen kan lyfta ditt smink och ge dig en ungdomlig look. Oavsett vilken hudtyp du har kan du njuta av denna puderrouge och skapa en vacker och strålande look som håller hela dagen.

Ytterligare information

Varumärke

Pixi

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pixi +ROSE Glow-y Powder 11,3 g”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram