Rea!

Plackers Gentle Brush L 0,7 mm 6 st

  • Mellanrumsborstar
  • Plackers Gentle Brush
  • L-0.7 mm

Plackers Gentle Brush är en typ av mellanrumsborstar med en diameter på 0.7 mm. Dessa borstar är utformade för att rengöra mellanrummen mellan tänderna där tandborsten inte når. De är skonsamma mot tandköttet och effektiva för att avlägsna matrester och plack. Plackers Gentle Brush kommer i en förpackning med 6 stycken borstar och är ett bra komplement till daglig tandvård för att upprätthålla en god munhygien.

33.00kr

  • ✅ Plackers Gentle Brush är en mellanrumsborste för tandvård.

  • ✅ Borsten har en diameter på 0,7 mm.

  • ✅ Förpackningen innehåller 6 stycken borstar.

  • ✅ Plackers Gentle Brush är skonsam mot tandköttet.

  • ✅ Borsten är enkel att använda och rengör effektivt mellan tänderna.

Beskrivning

Plackers Gentle Brush L 0.7 mm - Mellanrumsborstar för effektiv munvård

Plackers Gentle Brush L 0.7 mm är en högkvalitativ mellanrumsborste som är speciellt utformad för att ge dig en effektiv och skonsam rengöring av dina mellanrum. Denna produkt är ett oumbärligt verktyg för att upprätthålla en god munhygien och förebygga tandproblem som karies och tandköttsproblem.

Effektiv rengöring för svåråtkomliga områden

Med en tunn och flexibel borststrå kan Plackers Gentle Brush L 0.7 mm enkelt nå och rengöra svåråtkomliga områden mellan tänderna där tandborsten inte når. Dess 0.7 mm borststrå är perfekt för att avlägsna matrester och plack som kan fastna i mellanrummen och orsaka tandproblem. Genom att använda dessa mellanrumsborstar regelbundet kan du förebygga uppkomsten av karies och tandköttsproblem.

Skonsam och bekväm användning

Plackers Gentle Brush L 0.7 mm är utformad med en mjuk och flexibel borststrå för att ge en skonsam rengöring utan att irritera tandköttet. Dess ergonomiska handtag gör det enkelt att hålla och använda borsten på ett bekvämt sätt. Du kan enkelt komma åt alla mellanrum och rengöra dem noggrant utan att orsaka obehag.

Hög kvalitet och hållbarhet

Plackers Gentle Brush L 0.7 mm är tillverkad av högkvalitativa material som är hållbara och tåliga. Borststråna är utformade för att behålla sin form och styrka även efter upprepad användning. Varje förpackning innehåller 6 stycken mellanrumsborstar, vilket ger dig tillräckligt med borstar för en långvarig användning.

Sammanfattning

Plackers Gentle Brush L 0.7 mm är den perfekta lösningen för att upprätthålla en god munhygien och förebygga tandproblem. Med dess tunna och flexibla borststrå kan du enkelt rengöra svåråtkomliga områden mellan tänderna. Dess skonsamma och bekväma användning gör det till en oumbärlig produkt för alla som vill ha en effektiv mellanrumsrengöring. Investera i Plackers Gentle Brush L 0.7 mm och ta hand om din munhälsa på bästa möjliga sätt.

Ytterligare information

Varumärke

Plackers

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Plackers Gentle Brush L 0,7 mm 6 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram