Rea!

Proclé Stockholm Hand & Body Lotion Saltsjön 300 ml

  • Naturlig
  • Fuktgivande
  • Torra händer

Procle Stockholm Hand & Body Lotion är en naturlig och fuktgivande lotion som är speciellt utformad för att behandla torra händer. Med sin unika sammansättning av ingredienser hjälper denna lotion till att återfukta och mjukgöra huden, samtidigt som den skyddar mot yttre påfrestningar. Med en generös mängd på 300 ml får du långvarig användning och kan njuta av dess välgörande effekter. Procle Stockholm Hand & Body Lotion är det perfekta valet för dig som vill ge dina händer den omsorg de förtjänar.

85.00kr

  • ✅ Återfuktande hand- och kroppslotion med saltsjöns välgörande egenskaper.

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser för mjuk och len hud.

  • ✅ Snabbabsorberande formula som inte kladdar.

  • ✅ Passar för torra händer och kroppen.

  • ✅ Storlek: 300 ml.

Beskrivning

Procle Stockholm Hand & Body Lotion Saltsjön - För mjuka och återfuktade händer och kropp

Procle Stockholm Hand & Body Lotion Saltsjön är en högkvalitativ produkt som är speciellt utformad för att ge näring och återfukta torr hud på händer och kropp. Denna lotion är perfekt för dig som vill ha mjuka och smidiga händer samt en välmående hud över hela kroppen.

Fördelarna med Procle Stockholm Hand & Body Lotion Saltsjön

Denna hand- och kroppslotion är berikad med naturliga ingredienser som hjälper till att återställa fuktbalansen i huden. Den innehåller bland annat saltsyra, som är känt för sina fuktgivande egenskaper. Lotionen absorberas snabbt och lämnar ingen kladdig känsla efter sig.

Återfuktning för torra händer

Procle Stockholm Hand & Body Lotion Saltsjön är särskilt effektiv för att behandla torra händer. Den mjukgör och återfuktar huden på djupet, vilket hjälper till att minska torrhet, sprickor och fjällning. Med regelbunden användning kommer dina händer att kännas silkeslena och smidiga.

En komplett kroppslotion

Denna lotion är inte bara perfekt för händerna, den kan också användas på hela kroppen för att ge en övergripande återfuktning. Den hjälper till att förhindra och behandla torr hud på armar, ben och andra områden som behöver extra omsorg. Resultatet blir en mjuk och smidig hud som ser frisk och välmående ut.

Användning

Applicera Procle Stockholm Hand & Body Lotion Saltsjön på rengjord och torr hud. Massera in lotionen tills den absorberas helt. Använd regelbundet för bästa resultat. Förvara produkten i rumstemperatur och undvik direkt solljus.

Sammanfattning

Procle Stockholm Hand & Body Lotion Saltsjön är en högkvalitativ produkt som ger näring och återfuktar torr hud på händer och kropp. Med naturliga ingredienser och snabb absorption ger denna lotion mjuka och smidiga händer samt en välmående hud över hela kroppen. Använd regelbundet för att uppnå bästa resultat.

Ytterligare information

Varumärke

PROCLÉ

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Proclé Stockholm Hand & Body Lotion Saltsjön 300 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram