SOL de Janeiro Bum Bum Beats Set

  • Populärt set
  • Brazilian Bum Bum Cream
  • Doft av pistasch och salt karamell

Sol de Janeiro Bum Bum Beats Set är ett populärt set som innehåller Brazilian Bum Bum Cream. Denna kräm har en härlig doft av pistasch och salt karamell. Med sin unika formula återfuktar och mjukar den upp huden, samtidigt som den ger en lätt skimmer. Perfekt för att ge din hud en vacker och fräsch look. Beställ detta set idag och njut av en lyxig duschupplevelse!

799.00kr

  • ✅ Sol de Janeiro Bum Bum Beats Set

    är ett hudvårdskit för kroppsvård.
  • ✅ Innehåller en duschkräm med en härlig doft.

  • ✅ Ger en mjuk och återfuktad hud efter användning.

  • ✅ Perfekt för att skapa en avkopplande duschupplevelse.

  • ✅ Setet innehåller även en exfolierande kroppsskrubb.

Beskrivning

Sol de Janeiro Bum Bum Beats Set - En lyxig upplevelse för din hud

Sol de Janeiro Bum Bum Beats Set är det ultimata paketet för att ge din hud en lyxig och njutbar upplevelse. Med en kombination av högkvalitativa produkter kommer detta set att ge dig en strålande hud som doftar fantastiskt.

Bum Bum Cream - Fuktgivande och återuppbyggande

Bum Bum Cream är en av de mest populära produkterna från Sol de Janeiro. Den är berikad med näringsrika ingredienser som acai-olja, kokosolja och guaranaextrakt. Denna kräm är känd för sin förmåga att återfukta och återuppbygga huden, vilket ger den en mjuk och smidig känsla.

Brazilian 4 Play Moisturizing Shower Cream-Gel - En duschupplevelse utöver det vanliga

Brazilian 4 Play Moisturizing Shower Cream-Gel är en lyxig duschgel som kommer att förvandla din duschupplevelse. Dess rika och krämiga formula rengör skonsamt huden samtidigt som den återfuktar den. Med en härlig doft av pistasch och saltkaramell kommer denna duschgel att ge dig en känsla av lyx varje gång du duschar.

Brazilian Crush Body Fragrance Mist - En oemotståndlig doft

Brazilian Crush Body Fragrance Mist är en lätt och fräsch kroppsspray som kommer att ge dig en oemotståndlig doft. Med noter av pistasch, saltkaramell och vanilj kommer denna spray att få dig att känna dig förförisk och självsäker hela dagen.

Samba Foot Fetish Cream - Förvandla dina fötter

Samba Foot Fetish Cream är en lyxig fotkräm som kommer att förvandla dina fötter. Dess rika och återfuktande formula kommer att göra dina fötter mjuka och lena. Med en uppfriskande doft av mint kommer denna fotkräm att ge dig en känsla av avkoppling och välbefinnande.

Sammanfattning

Sol de Janeiro Bum Bum Beats Set är det perfekta valet för dig som vill ge din hud en lyxig och njutbar upplevelse. Med högkvalitativa produkter som Bum Bum Cream, Brazilian 4 Play Moisturizing Shower Cream-Gel, Brazilian Crush Body Fragrance Mist och Samba Foot Fetish Cream kommer detta set att ge dig en strålande hud och en oemotståndlig doft. Ge dig själv en lyxig behandling och låt Sol de Janeiro ta hand om din hud.

Ytterligare information

Varumärke

SOL de Janeiro

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”SOL de Janeiro Bum Bum Beats Set”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram