Pixi +ROSE Lip Nourisher 3,5 g

  • Naturlig
  • Fuktgivande
  • Återuppbyggande

Pixi Rose Lip Nourisher är en naturlig och fuktgivande lappbalsam som hjälper till att återuppbygga och vårda läpparna. Med sin unika formula ger den näring och återfuktar läpparna, samtidigt som den ger en subtil rosaton. Perfekt för dig som vill ha mjuka och välmående läppar. Med Pixi Rose Lip Nourisher kan du njuta av vackra och friska läppar varje dag.

179.00kr

  • ✅ Ger intensiv återfuktning till torra läppar.

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser som rosolja och sheasmör.

  • ✅ Ger en subtil rosdoft och lätt glans till läpparna.

  • ✅ Kan användas både som daglig vård och som nattbehandling.

  • ✅ Praktiskt format för enkel applicering och förvaring.

Beskrivning

Pixi Rose Lip Nourisher - För mjuka och återfuktade läppar

Pixi Rose Lip Nourisher är en fantastisk produkt för dig som vill ha mjuka och återfuktade läppar. Med sin unika formula och naturliga ingredienser ger den dina läppar den omsorg de behöver för att hålla sig fräscha och välmående.

Naturliga ingredienser för bästa resultat

Pixi Rose Lip Nourisher innehåller en kombination av naturliga ingredienser som är kända för sina vårdande egenskaper. Rosenolja är en av huvudingredienserna och har länge använts för att ge näring åt torra och spruckna läppar. Den hjälper till att återfukta och mjukgöra läpparna, samtidigt som den ger en subtil doft av rosor.

Återfuktande och skyddande

Denna läppnäring är perfekt för dig som lider av torra och nariga läppar. Den återfuktar intensivt och hjälper till att reparera skadade läppar. Dessutom bildar den en skyddande barriär mot yttre påverkan, som kyla och vind, vilket hjälper till att förhindra ytterligare uttorkning.

Användning och fördelar

Pixi Rose Lip Nourisher är enkel att använda. Applicera den generöst på läpparna vid behov, både morgon och kväll, eller när du känner att dina läppar behöver extra omsorg. Den kan även användas som en bas innan du applicerar läppstift för att få en jämnare och mer hållbar applicering. Fördelarna med Pixi Rose Lip Nourisher är många. Den ger omedelbar lindring till torra och spruckna läppar, samtidigt som den ger en naturlig glans. Den är också lätt att bära med sig i handväskan eller fickan, så att du alltid kan ha den nära till hands när du behöver den.

Sammanfattning

Pixi Rose Lip Nourisher är den perfekta produkten för dig som vill ha mjuka och återfuktade läppar. Med sin unika formula och naturliga ingredienser ger den dina läppar den omsorg de behöver. Den återfuktar, skyddar och ger en naturlig glans. Applicera den generöst vid behov för bästa resultat.

Ytterligare information

Varumärke

Pixi

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pixi +ROSE Lip Nourisher 3,5 g”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram