Rea!

Satisfyer Dual Pleasure Mauve Lufttrycksvibrator

  • Lufttrycksteknik
  • Dual stimulering
  • Mauve färg

Satisfyer Dual Pleasure är en innovativ lufttrycksvibrator som erbjuder dubbel stimulering. Med sin avancerade lufttrycksteknik ger den en intensiv och skön känsla. Den är designad för att stimulera både klitoris och G-punkten samtidigt, vilket ger en fantastisk upplevelse. Vibratorn har en elegant mauve färg och är tillverkad av högkvalitativa material. Med olika vibrationslägen och intensiteter kan du anpassa stimuleringen efter dina preferenser. Satisfyer Dual Pleasure är en perfekt leksak för att utforska och njuta av din sexuella lust.

479.00kr

  • ✅ Satisfyer Dual Pleasure Mauve är en lufttrycksvibrator.

  • ✅ Den ger dubbel njutning med både vibrationer och lufttryck.

  • ✅ Vibratorn har 10 olika vibrationslägen att välja mellan.

  • ✅ Den är vattentät och kan användas i duschen eller badet.

  • ✅ Uppladdningsbar och enkel att rengöra efter användning.

Beskrivning

Satisfyer Dual Pleasure Mauve - Lufttrycksvibrator för ökad njutning

Satisfyer Dual Pleasure Mauve är en innovativ lufttrycksvibrator som är utformad för att ge dig enastående njutning och intensiva orgasmer. Med sin unika design och avancerade funktioner är denna sexleksak ett perfekt val för att utforska och förbättra ditt sexuella välbefinnande.

Lufttrycksteknologi för överlägsen stimulering

Satisfyer Dual Pleasure Mauve använder sig av lufttrycksteknologi för att stimulera klitoris på ett sätt som tidigare varit svårt att uppnå med traditionella vibratorer. Genom att skapa pulserande luftvågor runt klitoris ger denna sexleksak en intensiv och omslutande känsla som kan leda till explosiva orgasmer.

Dubbelfunktion för dubbel njutning

En av de unika egenskaperna hos Satisfyer Dual Pleasure Mauve är dess dubbelfunktion. Den har både en lufttrycksstimulator och en vibrator, vilket ger dig möjlighet att njuta av två olika typer av stimulering samtidigt. Du kan välja att använda dem separat eller kombinera dem för att skapa en skräddarsydd upplevelse som passar dina behov och önskemål.

Flexibel och ergonomisk design

Satisfyer Dual Pleasure Mauve är utformad med en flexibel och ergonomisk design för att passa perfekt i din hand och ge dig optimal kontroll och komfort under användning. Dess släta yta och böjda form gör den enkel att använda och ger dig möjlighet att utforska olika vinklar och tryckpunkter för att hitta det som ger dig mest njutning.

Enkel att använda och rengöra

Denna lufttrycksvibrator är enkel att använda och har intuitiva kontroller som gör det möjligt att justera intensiteten och vibrationslägena efter dina preferenser. Den är också vattentät, vilket gör den enkel att rengöra och ger dig möjlighet att njuta av den i duschen eller badet.

Sammanfattning

Satisfyer Dual Pleasure Mauve är en revolutionerande lufttrycksvibrator som erbjuder överlägsen stimulering och dubbel njutning. Med sin flexibla design, enkel användning och rengöring, samt möjligheten att anpassa stimuleringen efter dina behov, är denna sexleksak ett utmärkt val för att utforska och förbättra ditt sexuella välbefinnande. Prova Satisfyer Dual Pleasure Mauve och upptäck nya nivåer av njutning och orgasmiska upplevelser.

Ytterligare information

Varumärke

Satisfyer

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Satisfyer Dual Pleasure Mauve Lufttrycksvibrator”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram