Rea!

Svea Medicare 100% Vattentätt Sterilt Snabbförband 10 x 30 cm 5 st

  • Vattentätt snabbförband
  • Svea Medicare
  • 10 x 30 cm

Svea Medicare 100 är ett vattentätt snabbförband som är perfekt för att skydda sår och skador. Med en storlek på 10 x 30 cm passar det för olika typer av sår och ger ett effektivt skydd. Förbandet är sterilt och kommer i en förpackning med 5 stycken. Svea Medicare är ett pålitligt varumärke som erbjuder högkvalitativa produkter för sårbehandling. Med detta vattentäta snabbförband kan du vara säker på att ditt sår är skyddat och att läkningsprocessen främjas.

68.00kr

  • ✅ Vattentätt och sterilt snabbförband för sår och bett.

  • ✅ Mått: 10 x 30 cm, 5 st förband per förpackning.

  • ✅ Idealiskt för att skydda sår mot vatten och smuts.

  • ✅ Snabb och enkel applicering för effektiv sårläkning.

  • ✅ Tillverkat av Svea Medicare, en pålitlig och kvalitetsmedicinsk leverantör.

Beskrivning

Svea Medicare 100% vattentätt sterilt snabbförband 10 x 30 cm - 5 st

Svea Medicare 100% vattentätt sterilt snabbförband är en högkvalitativ produkt som är utformad för att ge effektiv och pålitlig sårvård. Med en storlek på 10 x 30 cm är dessa snabbförband perfekta för att täcka och skydda större sår och skador.

Vattentätt och sterilt

Ett av de främsta fördelarna med Svea Medicare snabbförband är deras vattentäta egenskaper. Detta gör dem idealiska för användning vid duscha, bada eller andra vattenaktiviteter. Du kan vara säker på att såret förblir torrt och skyddat mot eventuella infektioner. För att säkerställa optimal hygien och skydd är varje snabbförband sterilt förpackat. Detta minskar risken för bakterie- eller smittspridning och främjar en snabbare läkningsprocess.

Effektiv sårvård

Svea Medicare snabbförband är tillverkade av högkvalitativt material som är skonsamt mot huden samtidigt som det ger en stark och pålitlig fästning. Detta gör att förbandet sitter på plats även under rörelse och aktivitet. Dessutom är snabbförbandet försedd med en icke-häftande kompress som inte fastnar i såret. Detta minskar obehag och smärta vid förbandsbyte och främjar en snabbare läkning.

Praktisk förpackning

Svea Medicare snabbförband levereras i en praktisk förpackning med 5 stycken förband. Detta gör det enkelt att ha dem till hands vid behov och är perfekt för både hemmabruk och för att ha med på resan.

Sammanfattning

Svea Medicare 100% vattentätt sterilt snabbförband är den perfekta lösningen för effektiv och pålitlig sårvård. Med sin vattentäta och sterila design ger dessa snabbförband optimalt skydd mot infektioner och främjar en snabbare läkningsprocess. Med en praktisk förpackning är de enkla att ha till hands vid behov. Investera i Svea Medicare snabbförband för att säkerställa bästa möjliga vård för dina sår och skador.

Ytterligare information

Varumärke

Svea Medicare

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Svea Medicare 100% Vattentätt Sterilt Snabbförband 10 x 30 cm 5 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram