Rea!

The Skin House Dr. Clear Magic Toner 130 ml

  • Naturlig
  • Aknebekämpande
  • Fuktgivande

The Skin House Dr. Clear Magic Toner är en naturlig, aknebekämpande och fuktgivande ansiktstoner. Den är speciellt framtagen för att behandla och förebygga akneutbrott. Med sin unika sammansättning av naturliga ingredienser hjälper den till att rengöra porerna och minska överflödig olja på huden. Tonerens fuktgivande egenskaper hjälper också till att återfukta och balansera huden, vilket resulterar i en klarare och fräschare hud. The Skin House Dr. Clear Magic Toner är ett effektivt tillskott till din dagliga hudvårdsrutin för att bekämpa akne och uppnå en hälsosam och strålande hud.

144.00kr

  • ✅ Effektiv toner för behandling av akne och orenheter.

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser som lugnar och rengör huden.

  • ✅ Minskar synligheten av porer och balanserar hudens pH-värde.

  • ✅ Ger en fräsch och återfuktad känsla utan att torka ut huden.

  • ✅ Passar alla hudtyper och kan användas dagligen.

Beskrivning

The Skin House Dr. Clear Magic Toner - Effektiv ansiktsvård för aknebenägen hud

The Skin House Dr. Clear Magic Toner är en fantastisk produkt för dig som lider av akne och vill ha en effektiv ansiktsvårdslösning. Denna toner är speciellt framtagen för att bekämpa akne och ge dig en klar och frisk hud.

Fördelarna med The Skin House Dr. Clear Magic Toner

Denna toner innehåller en unik sammansättning av ingredienser som är kända för sina antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper. Den hjälper till att rengöra porerna på djupet och förhindrar uppkomsten av nya finnar och orenheter. Dessutom hjälper den till att balansera hudens pH-värde och återfuktar huden utan att göra den fet.

Användning

För att använda The Skin House Dr. Clear Magic Toner, applicera en liten mängd på en bomullsrondell och torka försiktigt över ansiktet efter rengöring. Undvik ögonområdet. Använd tonern morgon och kväll för bästa resultat.

Ingredienser

The Skin House Dr. Clear Magic Toner innehåller en rad naturliga och effektiva ingredienser som hjälper till att bekämpa akne och förbättra hudens tillstånd. Bland de viktigaste ingredienserna finns: - Salicylsyra: En betahydroxisyra som exfolierar huden och rensar porerna på djupet. - Tea Tree Oil: En naturlig olja med antibakteriella egenskaper som hjälper till att bekämpa aknebakterier. - Centella Asiatica: En växtextrakt som lugnar och återfuktar huden samtidigt som den främjar läkning av sår och ärr.

Slutsats

The Skin House Dr. Clear Magic Toner är en kraftfull ansiktsvårdsprodukt som är speciellt framtagen för att bekämpa akne och förbättra hudens tillstånd. Med sina effektiva ingredienser och enkel användning kan denna toner hjälpa dig att få en klar och frisk hud. Prova The Skin House Dr. Clear Magic Toner idag och upplev skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

The Skin House

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”The Skin House Dr. Clear Magic Toner 130 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram