Twistshake Tallrik Pastell Babyblå

 • Hållbar
 • <li+BPA-fri

  <li+Enkel rengöring

Twistshake tallrik i pastell babyblå är en hållbar och BPA-fri tallrik som är perfekt för ditt barns måltider. Tallriken är tillverkad av högkvalitativt material som är säkert att använda för barn. Den är också enkel att rengöra, vilket gör det bekvämt för föräldrar. Med sin vackra pastell babyblå färg är denna tallrik både praktisk och estetiskt tilltalande. Ge ditt barn en trevlig matupplevelse med Twistshake tallrik i pastell babyblå.

109.00kr

 • ✅ Twistshake tallrik i pastell babyblå

  är en praktisk och färgglad tallrik för barn.
 • ✅ Tillverkad av högkvalitativt och BPA-fritt material.

 • ✅ Tallriken har en smart twist-funktion som gör den lätt att stapla.

 • ✅ Den är enkel att rengöra och tål både mikrovågsugn och diskmaskin.

 • ✅ Tallriken har en sugpropp i botten för att förhindra spill.

Beskrivning

Twistshake Tallrik Pastell Babyblå - Perfekt för ditt barns måltider

Twistshake Tallrik Pastell Babyblå är en fantastisk produkt som är speciellt utformad för att underlätta ditt barns måltider. Denna tallrik är tillverkad av högkvalitativt och hållbart material som är säkert att använda för barn i alla åldrar.

Funktioner och fördelar

Twistshake Tallrik Pastell Babyblå har flera funktioner och fördelar som gör den till ett utmärkt val för ditt barns matbehov: 1. Ergonomisk design: Tallriken är utformad med en ergonomisk design som gör det enkelt för ditt barn att äta självständigt. Den har en djup kant som hjälper till att förhindra att maten hamnar utanför tallriken. 2. Delad tallrik: Tallriken är uppdelad i olika sektioner, vilket gör det möjligt att servera olika typer av mat samtidigt. Detta hjälper till att hålla maten separerad och ger en rolig och varierad matupplevelse för ditt barn. 3. Halkfri botten: Tallriken har en halkfri botten som förhindrar att den glider runt på bordet under måltiden. Detta ger stabilitet och minskar risken för att tallriken ska välta och orsaka spill. 4. Enkel att rengöra: Twistshake Tallrik Pastell Babyblå är enkel att rengöra och tål maskindisk. Du kan också enkelt ta bort tallrikens delar för att rengöra dem separat.

Användning och rekommendationer

Twistshake Tallrik Pastell Babyblå är perfekt för användning hemma eller när du är på språng. Den är lätt att packa ner och ta med sig i väskan när du reser eller går på utflykt med ditt barn. För att använda tallriken, placera den på ett plant underlag och fyll de olika sektionerna med olika typer av mat. Låt ditt barn utforska och äta självständigt. Efter användning kan du enkelt rengöra tallriken genom att antingen handdiska den eller placera den i diskmaskinen. Vi rekommenderar Twistshake Tallrik Pastell Babyblå till alla föräldrar som vill underlätta sina barns måltider och främja självständighet vid matbordet. Den är också ett utmärkt val för barn som är i övergångsfasen från att äta med händerna till att använda bestick. Sammanfattningsvis är Twistshake Tallrik Pastell Babyblå en högkvalitativ och praktisk tallrik som är perfekt för ditt barns måltider. Med sin ergonomiska design, delade sektioner och halkfria botten kommer den att göra matupplevelsen roligare och mer bekväm för ditt barn. Investera i denna tallrik och se hur den underlättar ditt barns matvanor och främjar självständighet vid matbordet.

Ytterligare information

Varumärke

Twistshake

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Twistshake Tallrik Pastell Babyblå”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram