Rea!

Vitalograph PEF-mätare standard

  • PEF-mätare
  • Vitalograph
  • Praktiska hjälpmedel

En PEF-mätare är ett praktiskt hjälpmedel som används för att mäta Peak Expiratory Flow (PEF), vilket är den maximala hastigheten som luft kan andas ut ur lungorna. Vitalograph är en välkänd tillverkare av medicintekniska produkter och deras PEF-mätare är av hög standard. Denna typ av hjälpmedel är särskilt användbart för personer med astma eller andra lungrelaterade sjukdomar för att övervaka deras lungfunktion. Med en PEF-mätare kan man enkelt mäta och följa upp sin lungkapacitet hemma. På Apohem.se hittar du ett brett utbud av praktiska hjälpmedel, inklusive Vitalographs PEF-mätare, för att underlätta vardagen för personer med olika behov.

97.00kr

  • ✅ Mäter och övervakar lungfunktionen snabbt och enkelt.

  • ✅ Perfekt för personer med astma eller KOL.

  • ✅ Ger exakta och pålitliga resultat.

  • ✅ Lätt att använda och transportera.

  • ✅ Inkluderar en praktisk förvaringsväska.

Beskrivning

Vitalograph PEF-mätare - Standard

Vitalograph PEF-mätare är en praktisk hjälpmedel som används för att mäta Peak Expiratory Flow (PEF), vilket är den maximala hastigheten som luft kan blåsas ut ur lungorna. Denna standardmodell av PEF-mätare är utformad för att ge noggranna och pålitliga mätningar av lungfunktionen.

Funktioner och fördelar

- Noggranna mätningar: Vitalograph PEF-mätare är utrustad med avancerad teknologi som säkerställer noggranna mätningar av PEF. Detta gör det möjligt för användaren att övervaka sin lungfunktion och upptäcka eventuella förändringar i tid. - Enkel att använda: Denna PEF-mätare är utformad för att vara användarvänlig och enkel att använda. Den har en tydlig display som visar mätresultaten och en enkel knapp för att starta mätningen. Dessutom är den lätt och portabel, vilket gör den idealisk att använda både hemma och på resande fot. - Mångsidig: Vitalograph PEF-mätare kan användas av personer i alla åldrar, från barn till äldre. Den är också lämplig för personer med astma, KOL (kronisk obstruktiv lungsjukdom) och andra lungrelaterade sjukdomar. Detta gör den till ett oumbärligt verktyg för att övervaka och hantera lunghälsan.

Användning och underhåll

För att använda Vitalograph PEF-mätare, följ dessa enkla steg: 1. Ta bort skyddshuven från mätaren. 2. Stå eller sitta upprätt och andas ut så mycket luft som möjligt. 3. Placera munstycket i munnen och håll det ordentligt med läpparna. 4. Blås ut så hårt och snabbt som möjligt i mätaren. 5. Upprepa mätningen tre gånger och notera det högsta värdet. För att säkerställa korrekt funktion och noggranna mätningar, är det viktigt att rengöra mätaren regelbundet. Följ tillverkarens instruktioner för rengöring och underhåll.

Varför välja Vitalograph PEF-mätare?

Vitalograph PEF-mätare är en pålitlig och användarvänlig enhet för att övervaka lungfunktionen. Med dess noggranna mätningar och portabilitet är den ett oumbärligt verktyg för personer med astma, KOL och andra lungrelaterade sjukdomar. Genom att regelbundet mäta PEF kan användaren få tidig varning om eventuella förändringar i lungfunktionen och vidta åtgärder i tid. Beställ din Vitalograph PEF-mätare - Standard idag och ta kontroll över din lunghälsa!

Ytterligare information

Varumärke

Vitalograph

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Vitalograph PEF-mätare standard”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram