Rea!

Wahl Odor Control Shampo koncentrat 750 ml

  • Wahl
  • Odor Control
  • Shampo

Wahl Odor Control Shampo är ett koncentrerat djurshampo som effektivt tar bort oönskad lukt från pälsen. Med en volym på 750 ml räcker produkten länge och ger ett långvarigt resultat. Shampot är speciellt framtaget för att neutralisera dålig lukt och lämnar pälsen fräsch och väldoftande. Det är lämpligt för alla typer av pälsar och kan användas regelbundet för att hålla djurets päls ren och luktfri. Wahl Odor Control Shampo är ett pålitligt val för djurägare som vill ge sina husdjur en fräsch och välvårdad päls.

139.00kr

  • ✅ Wahl Odor Control Shampo är ett koncentrerat schampo för husdjur.

  • ✅ Effektivt mot dålig lukt och ger en fräsch doft.

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser som är skonsamma mot pälsen.

  • ✅ Passar alla typer av pälsar och kan användas regelbundet.

  • ✅ Flaskan innehåller 750 ml och räcker länge.

Beskrivning

Wahl Odor Control Shampo - Koncentrat för pälsvård

Wahl Odor Control Shampo är ett högkvalitativt koncentrat för pälsvård som är speciellt utformat för att eliminera dålig lukt hos husdjur. Med dess effektiva formula kan du enkelt och snabbt rengöra din husdjurs päls samtidigt som du tar bort oönskade lukter.

Effektiv lukteliminering

Wahl Odor Control Shampo är framtagen med en unik formula som effektivt bekämpar dålig lukt hos husdjur. Produkten är speciellt utformad för att neutralisera och eliminera obehagliga lukter som kan uppstå på grund av olika faktorer, såsom svett, smuts eller andra orenheter i pälsen.

Skonsam och mild rengöring

Denna pälsrengöring är skonsam och mild mot djurets hud och päls. Den är dermatologiskt testad och innehåller inga starka kemikalier som kan irritera eller skada djurets hud. Istället är den berikad med naturliga ingredienser som är skonsamma mot pälsen samtidigt som de effektivt rengör och tar bort oönskade lukter.

Koncentrerad formula för långvarig användning

Wahl Odor Control Shampo kommer i en koncentrerad formel, vilket innebär att du endast behöver använda en liten mängd vid varje tvätt. Detta gör att produkten räcker länge och ger dig valuta för pengarna. En flaska på 750 ml kommer att räcka till många tvättar och hjälpa dig att hålla din husdjurs päls fräsch och luktfri under en lång tid.

Enkel att använda

För att använda Wahl Odor Control Shampo, blanda en liten mängd av koncentratet med vatten enligt instruktionerna på förpackningen. Applicera sedan blandningen på djurets våt päls och massera försiktigt in i pälsen. Skölj noggrant och torka sedan pälsen som vanligt. Resultatet kommer att vara en ren och fräsch päls utan oönskade lukter.

Sammanfattning

Wahl Odor Control Shampo är det perfekta valet för pälsvård när du vill eliminera dålig lukt hos ditt husdjur. Med dess effektiva formula och skonsamma rengöringsegenskaper kommer du att kunna hålla din husdjurs päls fräsch och luktfri under en lång tid. Beställ din flaska på 750 ml idag och upplev fördelarna med Wahl Odor Control Shampo för pälsvård.

Ytterligare information

Varumärke

Wahl

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Wahl Odor Control Shampo koncentrat 750 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram