Balans Plus Pollenextrakt 120 st

  • Klimakteriebesvär
  • PMS
  • Pollenextrakt

Balans Plus är en produkt som kan hjälpa kvinnor att lindra klimakteriebesvär och PMS. Den innehåller pollenextrakt som är känt för sina positiva effekter på hormonbalansen. Med 120 tabletter per förpackning kan Balans Plus vara ett bra alternativ för kvinnor som söker naturlig lindring av sina besvär. Produkten kan köpas online och levereras diskret till dörren. För mer information och beställning, besök länken ovan.

340.00kr

  • ✅ Naturlig produkt för klimakteriebesvär och PMS

  • ✅ Innehåller pollenextrakt för hormonell balans

  • ✅ 120 tabletter per förpackning

  • ✅ Lätt att ta och smälta i munnen

  • ✅ Rekommenderas för kvinnor i övergångsåldern

Beskrivning

Balans Plus Pollenextrakt - Naturlig lindring vid klimakteriebesvär och PMS

Balans Plus Pollenextrakt är en innovativ produkt som erbjuder naturlig lindring för kvinnor som upplever klimakteriebesvär och PMS. Med hjälp av nyckelingrediensen pollenextrakt kan denna produkt hjälpa till att återställa hormonbalansen och minska obehagliga symtom som värmevallningar, humörsvängningar och sömnproblem.

Effektiv lindring med pollenextrakt

Pollenextrakt är en naturlig substans som utvinns från blomsterpollen och har visat sig vara effektivt för att lindra klimakteriebesvär och PMS. Det innehåller en mängd viktiga näringsämnen och bioaktiva ämnen som kan hjälpa till att reglera hormonerna och minska symtomen.

Fördelar med Balans Plus Pollenextrakt

- Naturlig lindring: Balans Plus Pollenextrakt erbjuder en naturlig lösning för att lindra klimakteriebesvär och PMS utan att behöva använda hormonella läkemedel eller andra starka mediciner. - Hormonbalans: Produkten hjälper till att återställa hormonbalansen i kroppen, vilket kan minska symtomen och ge en bättre livskvalitet för kvinnor i övergångsåldern. - Minskar värmevallningar: En av de vanligaste och mest besvärliga symtomen vid klimakteriebesvär är värmevallningar. Balans Plus Pollenextrakt kan hjälpa till att minska frekvensen och intensiteten av dessa vallningar, vilket ger en bättre nattsömn och ökad komfort. - Förbättrar humöret: Hormonella förändringar kan påverka humöret negativt och leda till irritabilitet och nedstämdhet. Genom att reglera hormonerna kan Balans Plus Pollenextrakt bidra till att förbättra humöret och minska de psykiska symtomen vid klimakteriebesvär och PMS.

Användning och dosering

Balans Plus Pollenextrakt finns i form av tabletter och rekommenderad dosering är att ta en tablett dagligen. Det är viktigt att följa den angivna doseringen för att uppnå bästa resultat. Produkten kan användas under en längre tid för att upprätthålla en balanserad hormonproduktion och lindra symtomen.

Sammanfattning

Balans Plus Pollenextrakt är en naturlig produkt som erbjuder effektiv lindring för kvinnor som upplever klimakteriebesvär och PMS. Med hjälp av pollenextrakt kan den återställa hormonbalansen och minska symtom som värmevallningar och humörsvängningar. Genom att använda Balans Plus Pollenextrakt kan kvinnor uppnå en bättre livskvalitet och minska obehagliga symtom på ett naturligt sätt.

Ytterligare information

Varumärke

Balans Plus

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Balans Plus Pollenextrakt 120 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram