Rea!

Gillette Venus Comfortglide Coconut Platinum Rakhyvel 1 st

  • Gillette Venus
  • ComfortGlide
  • Coconut Platinum

Gillette Venus ComfortGlide Coconut Platinum är en populär rakhyvel som ger en smidig och bekväm rakning. Den är utrustad med en flexibel rakbladskassett som följer kroppens konturer för en nära och skonsam rakning. Rakhyveln har även en fuktgivande gelkudde med en härlig doft av kokos som ger extra glid och återfuktning under rakningen. Med Gillette Venus ComfortGlide Coconut Platinum får du en silkeslen och hårfri hud på ett enkelt och effektivt sätt.

170.00kr

  • ✅ Gillette Venus ComfortGlide Coconut Platinum Rakhyvel 1 st

  • ✅ Rakhyvel med kokosdoft och platinumbeläggning

  • ✅ Flexibla rakhuvuden för en smidig och nära rakning

  • ✅ Inbyggd fuktgivande gelkudde för extra komfort

  • ✅ Perfekt för känslig hud och ger långvarig hårborttagning

Beskrivning

Gillette Venus ComfortGlide Coconut Platinum Rakhyvel - För en smidig och bekväm rakning

Gillette Venus ComfortGlide Coconut Platinum Rakhyvel är en högkvalitativ rakhyvel som erbjuder en smidig och bekväm rakning för kvinnor. Med denna rakhyvel kan du uppnå en silkeslen hud utan irritation eller obehag.

Fördelar med Gillette Venus ComfortGlide Coconut Platinum Rakhyvel

- Smidig rakning: Rakhyveln är utformad med flexibla blad som följer kroppens konturer för en jämn och smidig rakning. Detta minimerar risken för skärsår och hudirritation. - Bekväm användning: Rakhyveln är utrustad med en inbyggd fuktremsa som innehåller kokosolja och platinumextrakt. Denna remsa smörjer huden under rakningen och ger en behaglig känsla. Du behöver inte använda något raklödder eller rakgel för att uppnå en mjuk och len rakning. - Hållbarhet: Gillette Venus ComfortGlide Coconut Platinum Rakhyvel har en lång hållbarhet och bladen behåller sin skärpa under en längre tid. Detta gör att du kan använda rakhyveln flera gånger innan du behöver byta ut den.

Användning av Gillette Venus ComfortGlide Coconut Platinum Rakhyvel

1. Förbered huden genom att tvätta och fukta området som ska rakas. 2. Ta bort skyddshöljet från rakhyveln och placera den mot huden i önskat område. 3. Följ kroppens konturer och dra rakhyveln försiktigt över huden i en jämn rörelse. 4. Skölj av rakhyveln under rinnande vatten efter varje drag för att avlägsna hår och smuts. 5. Efter användning, skölj av rakhyveln noggrant och låt den lufttorka innan du förvarar den.

Sammanfattning

Gillette Venus ComfortGlide Coconut Platinum Rakhyvel är den perfekta lösningen för kvinnor som vill ha en smidig och bekväm rakning. Med dess flexibla blad och inbyggda fuktremsa kan du uppnå en silkeslen hud utan irritation eller obehag. Investera i denna högkvalitativa rakhyvel och njut av en enkel och effektiv rakningsupplevelse varje gång.

Ytterligare information

Varumärke

Gillette

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Gillette Venus Comfortglide Coconut Platinum Rakhyvel 1 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram