Rea!

Vichy Dercos Anti-Dandruff Shampoo Fett Hår 200 ml

  • Vichy Dercos
  • Anti-dandruff shampoo
  • Fett hår

Vichy Dercos Anti-dandruff shampoo är speciellt utformad för att behandla och förebygga mjäll i fett hår. Med sin unika formula hjälper den till att reducera klåda och irritation i hårbotten samtidigt som den tar bort mjäll och reglerar överproduktionen av talg. Shampoot är skonsamt nog att användas dagligen och ger håret en fräsch och ren känsla. Med regelbunden användning kan du få ett mjällfritt och friskt hår som ser vackert och välmående ut. Vichy Dercos Anti-dandruff shampoo är den perfekta lösningen för dig som vill bli av med mjäll och samtidigt ta hand om ditt feta hår.

95.00kr

  • ✅ Effektivt mot mjäll och fett hår

  • ✅ Innehåller aktiva ingredienser för att balansera hårbotten

  • ✅ Ger håret en fräsch och ren känsla

  • ✅ Skonsam formula som passar daglig användning

  • ✅ Ger långvarig effekt och minskar risken för återfall

Beskrivning

Vichy Dercos Anti-Dandruff Shampoo för fett hår - Effektivt mot mjäll

Vichy Dercos Anti-Dandruff Shampoo är en högkvalitativ produkt som är speciellt utformad för att bekämpa mjäll och fett hår. Med sina effektiva ingredienser och dermatologiskt testade formel är denna schampo ett utmärkt val för dem som lider av mjäll och överflödigt fett i hårbotten.

Effektiv mot mjäll

Mjäll är ett vanligt problem som många människor upplever. Det kan vara både irriterande och pinsamt, men med Vichy Dercos Anti-Dandruff Shampoo kan du enkelt bli av med detta besvär. Schampots aktiva ingredienser hjälper till att eliminera mjäll och förhindra dess återkomst. Dessutom lugnar och rengör det hårbotten, vilket ger dig en frisk och balanserad hårbotten.

För fett hår

Fett hår kan vara frustrerande och svårt att hantera. Vichy Dercos Anti-Dandruff Shampoo är speciellt utformad för att ta itu med detta problem. Schampots formula hjälper till att reglera talgproduktionen i hårbotten, vilket minskar överflödigt fett och ger dig ett fräscht och lätt hår. Du kan säga adjö till oljiga rötter och välkomna ett friskt och välmående hår.

Högkvalitativa ingredienser

Vichy Dercos Anti-Dandruff Shampoo innehåller noggrant utvalda ingredienser som är kända för sina fördelar för hårbotten och håret. En av de viktigaste ingredienserna är salicylsyra, som har antiinflammatoriska egenskaper och hjälper till att exfoliera hårbotten. Detta bidrar till att avlägsna döda hudceller och mjäll, samtidigt som det främjar en hälsosam hårbotten.

Dermatologiskt testad

Vichy Dercos Anti-Dandruff Shampoo är dermatologiskt testad för att säkerställa dess effektivitet och säkerhet. Produkten är skonsam mot hårbotten och passar även för känslig hud. Du kan använda den regelbundet utan att oroa dig för eventuella biverkningar eller irritationer.

Sammanfattning

Vichy Dercos Anti-Dandruff Shampoo är en högkvalitativ produkt som är speciellt utformad för att bekämpa mjäll och fett hår. Med sina effektiva ingredienser och dermatologiskt testade formel är detta schampo ett utmärkt val för dem som vill ha en frisk och balanserad hårbotten. Ge ditt hår den omsorg det förtjänar och säg adjö till mjäll och fett hår med Vichy Dercos Anti-Dandruff Shampoo.

Ytterligare information

Varumärke

Vichy

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Vichy Dercos Anti-Dandruff Shampoo Fett Hår 200 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram