Rea!

2B BABY Babblarna Nappflaska Handtag Blå 180 ml

  • Babblarna nappflaska
  • Handtag
  • 180 ml

Babblarna nappflaska med handtag är en praktisk och användarvänlig lösning för att mata ditt barn. Flaskan rymmer 180 ml vätska och är perfekt för att ge ditt barn mjölk eller annan näring. Handtaget gör det enkelt för både barnet och föräldern att hålla i flaskan. Den färgglada designen med Babblarna-figurerna tilltalar barnet och gör måltiden roligare. Flaskan är tillverkad av säkra material och är lätt att rengöra. Med Babblarna nappflaska med handtag blir matstunden både bekväm och underhållande för ditt barn.

84.00kr

  • ✅ 2B Baby Babblarna nappflaska med handtag, blå, 180 ml

  • ✅ Ergonomiskt designad för enkel hantering och matning

  • ✅ Tillverkad av BPA-fri och säker plastmaterial

  • ✅ Mjuk silikonnapp för bekväm och naturlig sugkänsla

  • ✅ Perfekt för att introducera flaskmatning till ditt barn

Beskrivning

2B Baby Babblarna Nappflaska med Handtag - Blå 180 ml

2B Baby Babblarna Nappflaska med Handtag är en praktisk och användarvänlig nappflaska som är perfekt för ditt barns matning. Med en kapacitet på 180 ml och ett ergonomiskt handtag är denna nappflaska idealisk för små händer att hålla i.

Fördelar med 2B Baby Babblarna Nappflaska med Handtag

- Ergonomiskt handtag: Det ergonomiska handtaget på denna nappflaska gör det enkelt för ditt barn att hålla i flaskan själv under matningen. Det ger också en bekväm grepp för föräldrar som matar sina barn. - Säker och BPA-fri: 2B Baby Babblarna Nappflaska är tillverkad av högkvalitativt och säkert material som är fritt från BPA och andra skadliga ämnen. Du kan vara trygg med att din bebis inte utsätts för farliga kemikalier under matningen. - Läckagesäker: Nappflaskan är utformad för att vara läckagesäker, vilket minskar risken för spill och kladd under matningen. Du kan vara säker på att din bebis får i sig all mat utan att det läcker ut. - Lätt att rengöra: 2B Baby Babblarna Nappflaska är enkel att rengöra tack vare sin avtagbara silikonnapp och breda öppning. Du kan enkelt komma åt alla delar av flaskan för att säkerställa en grundlig rengöring.

Användning av 2B Baby Babblarna Nappflaska med Handtag

Denna nappflaska är lämplig för barn i åldern 0-6 månader. Fyll flaskan med den önskade mängden mjölk eller annan vätska och placera sedan silikonnappen på flaskans öppning. Se till att nappen är ordentligt fastsatt för att undvika läckage. När du matar ditt barn, håll i handtaget och låt ditt barn hålla i flaskan om det är möjligt. Det ergonomiska handtaget gör det enkelt för små händer att greppa flaskan och självständigt delta i matningen. Efter användning, demontera flaskan genom att ta bort silikonnappen och skruva av locket. Tvätta alla delar noggrant med varmt vatten och mild tvål. Se till att skölja av alla tvålarester innan du sätter ihop flaskan igen.

Sammanfattning

2B Baby Babblarna Nappflaska med Handtag är en bekväm och säker lösning för ditt barns matning. Med sitt ergonomiska handtag, läckagesäker design och enkel rengöring är denna nappflaska ett utmärkt val för föräldrar som vill underlätta matningen för både sig själva och sina barn. Ge ditt barn en positiv matningsupplevelse med 2B Baby Babblarna Nappflaska med Handtag!

Ytterligare information

Varumärke

2B BABY

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”2B BABY Babblarna Nappflaska Handtag Blå 180 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram