Rea!

Agood Company Eltandborsthuvud Bambu Hård - Kompatibel med Oral-B Eltandborstar - 4 st

  • Bambu
  • Elektrisk tandborste
  • Kompatibel med Oral-B

Denna elektriska tandborsthuvud från A Good Company är tillverkad av bambu och är kompatibel med Oral-B eltandborstar. Den är utformad för att ge en effektiv rengöring av tänderna och tandköttet. Med sin hårda borststruktur hjälper den till att avlägsna plack och hålla tänderna rena och friska. Byt ut tandborsthuvudet regelbundet för att upprätthålla optimal tandhälsa. Med detta miljövänliga alternativ kan du ta hand om din munhälsa samtidigt som du bidrar till att minska plastavfallet.

177.00kr

  • ✅ Hållbart tandborsthuvud i bambu för Oral-B eltandborstar.

  • ✅ Kompatibelt med Oral-B eltandborstar.

  • ✅ Hård borst för effektiv rengöring av tänderna.

  • ✅ Tillverkat av miljövänligt material.

  • ✅ Paketet innehåller 4 tandborsthuvuden.

Beskrivning

AGood Company Eltandborsthuvud Bambu Hard - Kompatibel med Oral-B Eltandborstar

AGood Company Eltandborsthuvud Bambu Hard är en högkvalitativ eltandborste som är kompatibel med Oral-B Eltandborstar. Denna tandborsthuvud är tillverkad av bambu och är utformad för att ge en effektiv och skonsam rengöring av tänderna.

Effektiv rengöring för en friskare munhälsa

AGood Company Eltandborsthuvud Bambu Hard är utrustad med borsthår som är speciellt utformade för att avlägsna plack och matrester effektivt. Dess hårda borststrån är perfekta för dem som föredrar en mer intensiv rengöring och som har starka tänder och tandkött.

Naturligt och miljövänligt material

Det som gör AGood Company Eltandborsthuvud Bambu Hard unikt är dess tillverkning av bambu. Bambu är ett naturligt och hållbart material som är skonsamt mot miljön. Genom att välja detta tandborsthuvud bidrar du till att minska användningen av plast och främjar en mer hållbar livsstil.

Kompatibilitet med Oral-B Eltandborstar

AGood Company Eltandborsthuvud Bambu Hard är kompatibel med Oral-B Eltandborstar, vilket gör det enkelt att byta ut ditt befintliga tandborsthuvud. Du behöver inte köpa en ny eltandborste, utan kan enkelt uppgradera till detta miljövänliga alternativ.

Förpackning med 4 tandborsthuvuden

Varje förpackning av AGood Company Eltandborsthuvud Bambu Hard innehåller 4 tandborsthuvuden. Detta gör det enkelt att hålla din munhälsa i toppform under en längre tid utan att behöva köpa nya tandborsthuvuden så ofta.

Sammanfattning

AGood Company Eltandborsthuvud Bambu Hard är det perfekta valet för dem som söker en effektiv och miljövänlig tandborste. Med dess hårda borststrån och tillverkning av bambu får du en skonsam men effektiv rengöring av tänderna. Byt ut ditt befintliga tandborsthuvud och bidra till en mer hållbar livsstil med AGood Company Eltandborsthuvud Bambu Hard.

Ytterligare information

Varumärke

Agood Company

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Agood Company Eltandborsthuvud Bambu Hård - Kompatibel med Oral-B Eltandborstar - 4 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram