Rea!

Belladot Glidmedel Vattenbaserat Jordgubb 100 ml

  • Vattenbaserat glidmedel
  • Jordgubbsdoft
  • Volym: 100 ml

Belladot vattenbaserat glidmedel med jordgubbsdoft är en populär produkt på marknaden. Det är ett vattenbaserat glidmedel som är skonsamt mot huden och ger en smidig och behaglig känsla. Med en volym på 100 ml är det en praktisk storlek som är lätt att ta med sig. Glidmedlet är perfekt för att öka njutningen och underlätta intima stunder. Det är också lätt att tvätta bort och lämnar inga kladdiga rester. Belladot vattenbaserat glidmedel med jordgubbsdoft är ett pålitligt val för en bättre och mer behaglig upplevelse.

83.00kr

  • ✅ Vattenbaserat glidmedel för ökad njutning och smidigare intimitet.

  • ✅ Berikat med jordgubbsdoft för en fräsch och lockande upplevelse.

  • ✅ Lätt att tvätta bort och lämnar inga kladdiga rester.

  • ✅ Kan användas tillsammans med kondomer och sexleksaker.

  • ✅ Praktiskt 100 ml förpackning, perfekt för resor och diskret förvaring.

Beskrivning

Belladot Glidmedel Vattenbaserat Jordgubb 100 ml - För ökad njutning och komfort

Belladot Glidmedel Vattenbaserat Jordgubb 100 ml är det perfekta valet för dig som vill förbättra din sexuella upplevelse. Med en lockande doft och smak av jordgubbar, kommer detta vattenbaserade glidmedel att ge dig en extra dimension av njutning och komfort.

Varför välja Belladot Glidmedel Vattenbaserat Jordgubb 100 ml?

Det finns flera anledningar till varför Belladot Glidmedel Vattenbaserat Jordgubb 100 ml är ett utmärkt val för dig. Här är några av fördelarna:

1. Vattenbaserat glidmedel för smidig användning

Belladot Glidmedel Vattenbaserat Jordgubb 100 ml är vattenbaserat, vilket innebär att det är lätt att applicera och tvättas bort. Det är också kompatibelt med alla typer av sexleksaker och kondomer, vilket gör det till ett mångsidigt alternativ för alla dina behov.

2. Lockande doft och smak av jordgubbar

Den lockande doften och smaken av jordgubbar gör användningen av Belladot Glidmedel Vattenbaserat Jordgubb 100 ml ännu mer spännande och njutbar. Detta glidmedel kommer att lägga till en extra dimension av sensualitet till dina intima stunder.

3. Ökar komforten och minskar friktionen

Genom att använda Belladot Glidmedel Vattenbaserat Jordgubb 100 ml kan du minska friktionen och öka komforten under sexuell aktivitet. Detta kan vara särskilt användbart om du upplever torrhet eller obehag under samlag eller andra intima aktiviteter.

4. Diskret förpackning och enkel att använda

Belladot Glidmedel Vattenbaserat Jordgubb 100 ml levereras i en diskret förpackning, vilket gör det enkelt att förvara och använda. Den praktiska pumpflaskan gör det enkelt att dosera rätt mängd glidmedel varje gång.

Sammanfattning

Belladot Glidmedel Vattenbaserat Jordgubb 100 ml är det perfekta valet för dig som vill förbättra din sexuella upplevelse. Med sin lockande doft och smak av jordgubbar, kommer detta vattenbaserade glidmedel att ge dig en extra dimension av njutning och komfort. Det är lätt att använda, minskar friktionen och är kompatibelt med alla typer av sexleksaker och kondomer. Beställ ditt Belladot Glidmedel Vattenbaserat Jordgubb 100 ml idag och upplev en ny nivå av intimitet och njutning.

Ytterligare information

Varumärke

Belladot

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Belladot Glidmedel Vattenbaserat Jordgubb 100 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram