Rea!

Lavera Naturkosmetik Basis Sensitiv Hand Cream 75 ml

  • Naturkosmetik
  • Torra händer
  • Handkräm

Lavera Naturkosmetik Basis Sensitiv Hand Cream är en handkräm som är speciellt utformad för att behandla torra händer. Med sin naturliga sammansättning och ekologiska ingredienser ger denna handkräm intensiv återfuktning och vård till dina händer. Den absorberas snabbt och lämnar inga kladdiga rester. Med regelbunden användning blir dina händer mjuka, smidiga och återfuktade. Lavera Naturkosmetik Basis Sensitiv Hand Cream är ett perfekt val för dig som vill ta hand om dina händer på ett naturligt och effektivt sätt.

52.00kr

  • ✅ Ekologisk handkräm för torra händer

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser som vårdar och återfuktar

  • ✅ Snabbabsorberande formula som inte kladdar

  • ✅ Mjukgör och skyddar huden mot yttre påfrestningar

  • ✅ Dermatologiskt testad och lämplig för känslig hud

Beskrivning

Lavera Naturkosmetik Basis Sensitiv Hand Cream - För torra händer

Lavera Naturkosmetik Basis Sensitiv Hand Cream är en fantastisk produkt för att behandla och återfukta torra händer. Denna handkräm är speciellt utformad för att ge näring åt huden och lämna den mjuk och smidig.

Fördelar med Lavera Naturkosmetik Basis Sensitiv Hand Cream

Lavera Naturkosmetik Basis Sensitiv Hand Cream är en naturlig och ekologisk handkräm som är fri från syntetiska ämnen och kemikalier. Den är dermatologiskt testad och lämplig för känslig hud. Här är några av fördelarna med denna produkt: 1. Intensiv återfuktning: Handkrämen är berikad med naturliga ingredienser som sheasmör och mandelolja, vilket ger en djup återfuktning till torra och nariga händer. Den hjälper till att återställa hudens fuktbalans och förhindrar ytterligare uttorkning. 2. Skyddande formula: Lavera Naturkosmetik Basis Sensitiv Hand Cream bildar en skyddande barriär på huden som skyddar mot yttre påfrestningar och fria radikaler. Detta hjälper till att förhindra skador och håller händerna friska och välmående. 3. Snabbabsorberande: Krämen har en lätt och snabbabsorberande formula som inte lämnar någon kladdig eller fet känsla på händerna. Det gör det enkelt att använda den när som helst under dagen, även när du är på språng.

Användning av Lavera Naturkosmetik Basis Sensitiv Hand Cream

För att få bästa resultat, följ dessa enkla steg för att använda Lavera Naturkosmetik Basis Sensitiv Hand Cream: 1. Tvätta händerna noggrant med mild tvål och torka dem försiktigt. 2. Ta en liten mängd handkräm och applicera den på händerna. 3. Massera försiktigt in krämen i huden tills den är helt absorberad. 4. Använd handkrämen regelbundet, särskilt efter att ha tvättat händerna eller när huden känns torr.

Varför välja Lavera Naturkosmetik Basis Sensitiv Hand Cream?

Det finns flera anledningar till varför du bör välja Lavera Naturkosmetik Basis Sensitiv Hand Cream för att ta hand om dina torra händer: 1. Naturliga ingredienser: Produkten är tillverkad med noggrant utvalda naturliga ingredienser som är skonsamma mot huden och ger effektiv återfuktning. 2. Ekologisk certifiering: Lavera Naturkosmetik är ett märke som är känt för sina ekologiska och hållbara produkter. Genom att välja denna handkräm bidrar du till att bevara miljön. 3. Dermatologiskt testad: Handkrämen är testad och rekommenderad av dermatologer, vilket gör den lämplig för alla hudtyper, inklusive känslig hud. 4. Effektivitet: Lavera Naturkosmetik Basis Sensitiv Hand Cream har visat sig vara effektiv för att behandla och förebygga torra händer. Den ger omedelbar lindring och långvarig återfuktning. Sammanfattningsvis är Lavera Naturkosmetik Basis Sensitiv Hand Cream den perfekta produkten för att ta hand om torra händer. Med sina naturliga ingredienser och effektiva formula ger den intensiv återfuktning och skydd samtidigt som den är skonsam mot huden. Ge dina händer den kärlek och omsorg de förtjänar med denna fantastiska handkräm.

Ytterligare information

Varumärke

Lavera Naturkosmetik

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lavera Naturkosmetik Basis Sensitiv Hand Cream 75 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram