Rea!

Masque Bar Animalz Cat Hydro Eye Mask 1 st - Olika mönster

  • Djurmönstrad ansiktsmask
  • Hydrogel-teknologi
  • Fuktgivande och uppfräschande

Masque Bar Animalz Cat Hydro Eye Mask är en djurmönstrad ansiktsmask som använder sig av hydrogel-teknologi för att ge en intensiv fuktboost till ögonområdet. Masken är utformad som en katt och är både rolig och effektiv. Den är perfekt för att ge huden en uppfräschande och återfuktande behandling. Med denna mask kan du njuta av en avkopplande stund samtidigt som du tar hand om din hud.

44.00kr

  • ✅ Återfuktande ansiktsmask med kattmotiv

  • ✅ Innehåller hydrogel för att lugna och återfukta huden

  • ✅ Passar alla hudtyper och är enkel att använda

  • ✅ Ger en avkopplande och rolig ansiktsvårdsupplevelse

  • ✅ En förpackning innehåller en mask med olika kattmonster

Beskrivning

Masque Bar Animalz Cat Hydro Eye Mask - En Ansiktsmask för Ögonen

Ge dina ögon en fuktboost med Masque Bar Animalz Cat Hydro Eye Mask

Masque Bar Animalz Cat Hydro Eye Mask är en innovativ ansiktsmask speciellt utformad för att ge intensiv återfuktning till den känsliga huden runt ögonen. Denna ansiktsmask är inspirerad av söta kattansikten och kommer i olika monsterdesigner för att göra din hudvårdsrutin rolig och underhållande.

Fuktgivande och uppfriskande egenskaper

Denna ansiktsmask är berikad med en unik formula som innehåller fuktgivande ingredienser som hjälper till att återfukta och lugna huden runt ögonen. Den hydrogelbaserade masken är utformad för att passa perfekt på ögonområdet och ger en kylande och uppfriskande känsla när den appliceras.

Fördelar med Masque Bar Animalz Cat Hydro Eye Mask

- Intensiv återfuktning: Masken är utformad för att ge en djupgående återfuktning till den tunna och känsliga huden runt ögonen. - Minskar trötthetstecken: Genom att tillföra fukt och näring till huden kan masken hjälpa till att minska synliga tecken på trötthet som mörka ringar och påsar under ögonen. - Lugnande effekt: Den kylande känslan av masken kan hjälpa till att lugna och reducera svullnad runt ögonområdet. - Rolig design: Masken kommer i olika monsterdesigner, vilket gör att den inte bara är effektiv utan också rolig att använda.

Användning

1. Rengör och torka ansiktet noggrant innan applicering. 2. Öppna förpackningen och ta ut masken. 3. Placera masken försiktigt under ögonen och se till att den täcker hela ögonområdet. 4. Låt masken verka i cirka 15-20 minuter. 5. Ta bort masken och massera försiktigt in eventuell överflödig produkt i huden. 6. Upprepa användningen 2-3 gånger i veckan för bästa resultat.

Sammanfattning

Masque Bar Animalz Cat Hydro Eye Mask är en fuktgivande ansiktsmask som är speciellt utformad för att ge intensiv återfuktning till den känsliga huden runt ögonen. Med sin roliga monsterdesign och effektiva formula är denna ansiktsmask ett utmärkt val för att ge dina ögon en fuktboost och minska synliga tecken på trötthet. Använd regelbundet för att uppnå bästa resultat och njut av en uppfriskad och återfuktad hud runt ögonen.

Ytterligare information

Varumärke

Masque Bar

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Masque Bar Animalz Cat Hydro Eye Mask 1 st - Olika mönster”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram