Pixi Natural Brow Duo 2,5 ml + Natural Blonde 0,2 g

  • Naturlig
  • Ögonbrynspenna
  • Pixi

Pixi Natural Brow Duo är en naturlig ögonbrynspenna som hjälper dig att skapa perfekta ögonbryn. Med sin unika formula och precisionstipp kan du enkelt fylla i och forma dina ögonbryn för en naturlig look. Pennan har två nyanser, en ljusare och en mörkare, vilket gör det möjligt att skapa dimension och definition. Den hållbara formulan gör att ögonbrynen håller sig på plats hela dagen. Med Pixi Natural Brow Duo får du vackra ögonbryn som ser naturliga ut och framhäver dina ansiktsdrag.

239.00kr

  • ✅ Pixi Natural Brow Duo är en ögonbrynspenna.

  • ✅ Finns i färgen Natural Blonde 02.

  • ✅ Innehåller 2,5 ml produkt.

  • ✅ Ger naturlig definition och fyllighet till ögonbrynen.

  • ✅ Perfekt för att forma och fylla i ojämna ögonbryn.

Beskrivning

Pixi Natural Brow Duo - För naturligt fylliga ögonbryn

Pixi Natural Brow Duo är en fantastisk ögonbrynspenna som hjälper dig att skapa naturligt fylliga och definierade ögonbryn. Med denna produkt kan du enkelt forma och fylla i dina ögonbryn för att få en perfekt look som håller hela dagen.

Naturlig blond nyans för en perfekt matchning

Pixi Natural Brow Duo kommer i nyansen Natural Blonde 02, vilket är perfekt för dig med ljusare eller blonda ögonbryn. Den naturliga blonda nyansen ger en perfekt matchning och ger dina ögonbryn en mjuk och naturlig look.

Enkel applicering för perfekt resultat

Med Pixi Natural Brow Duo får du enkel applicering och perfekt resultat varje gång. Pennan har en tunn spets som gör det enkelt att rita tunna och precisa linjer för att fylla i och forma dina ögonbryn. Den andra änden av pennan har en inbyggd borste som hjälper dig att jämna ut och forma dina ögonbryn för en naturlig finish.

Långvarig och vattenfast formula

Pixi Natural Brow Duo har en långvarig och vattenfast formula som håller hela dagen. Du behöver inte oroa dig för att din ögonbrynsmakeup ska smeta eller försvinna under dagen. Med denna produkt kan du känna dig trygg med att dina ögonbryn kommer att se perfekta ut hela dagen lång.

Sammanfattning

Pixi Natural Brow Duo är den perfekta ögonbrynspennan för dig som vill ha naturligt fylliga och definierade ögonbryn. Med den naturliga blonda nyansen och enkel applicering får du en perfekt matchning och resultat varje gång. Den långvariga och vattenfasta formulan gör att dina ögonbryn håller hela dagen. Ge dina ögonbryn den uppmärksamhet de förtjänar med Pixi Natural Brow Duo!

Ytterligare information

Varumärke

Pixi

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pixi Natural Brow Duo 2,5 ml + Natural Blonde 0,2 g”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram