Rea!

Vivalicious Smoothie Äpple & Kanel 90 g

  • Näringsrik
  • Ekologisk
  • Smakrik

Vivalicious Smoothie Apple Kanel är en näringsrik och ekologisk barnmat som är perfekt som mellanmål. Den är gjord av äpple och kanel, vilket ger den en härlig och smakrik smak. Denna smoothie är packad med viktiga näringsämnen som är viktiga för barnets tillväxt och utveckling. Den är också lätt att äta och passar perfekt för små barn som behöver extra energi under dagen. Vivalicious Smoothie Apple Kanel är ett hälsosamt och gott alternativ för barnets mellanmål.

13.00kr

  • ✅ Vivalicious Smoothie Apple Kanel är en barnmat mellanmål.

  • ✅ Innehåller 90 g och är gjord av äpple och kanel.

  • ✅ Perfekt för att ge barnet en näringsrik mellanmål.

  • ✅ Kan användas som en del av en balanserad kost.

  • ✅ Praktisk förpackning som är lätt att ta med sig.

Beskrivning

Vivalicious Smoothie Apple Kanel - En hälsosam mellanmålsalternativ för barn

Vivalicious Smoothie Apple Kanel är en näringsrik och läcker mellanmålsprodukt speciellt utformad för barn. Denna smoothie är fylld med nyttiga ingredienser som ger barnen en energikick samtidigt som den tillfredsställer deras smaklökar. Med en kombination av äpple och kanel ger denna smoothie en härlig smakupplevelse som barnen kommer att älska.

Nyttiga ingredienser för barnens välmående

Vivalicious Smoothie Apple Kanel innehåller en rad nyttiga ingredienser som främjar barnens hälsa och välmående. Äpple är en rik källa till vitaminer och mineraler som är viktiga för barnens tillväxt och utveckling. Kanel, å andra sidan, har visat sig ha antiinflammatoriska egenskaper och kan hjälpa till att reglera blodsockernivån hos barn.

Enkel och praktisk för föräldrar

Föräldrar kommer att uppskatta den enkelhet och praktiska användningen av Vivalicious Smoothie Apple Kanel. Förpackningen är lätt att öppna och kan enkelt förvaras i väskan eller ryggsäcken när man är på språng. Detta gör det till ett perfekt mellanmålsalternativ för skolan, utflykter eller eftermiddagsaktiviteter.

Varför välja Vivalicious Smoothie Apple Kanel?

Det finns flera anledningar till varför Vivalicious Smoothie Apple Kanel är ett utmärkt val för barnens mellanmål: 1. Näringsrik: Smoothien är fullpackad med nyttiga ingredienser som ger barnen viktiga näringsämnen för deras tillväxt och utveckling. 2. God smak: Kombinationen av äpple och kanel ger en läcker smak som barnen kommer att älska. 3. Praktisk för föräldrar: Förpackningen är lätt att öppna och kan enkelt tas med överallt. 4. Hälsosam alternativ: Vivalicious Smoothie Apple Kanel är ett hälsosamt alternativ till andra mellanmålsprodukter som kan vara fulla av tillsatt socker och onyttiga ingredienser. 5. Tillfredsställande: Smoothien ger en energikick och håller barnen mätta och nöjda mellan måltiderna.

Slutsats

Vivalicious Smoothie Apple Kanel är det perfekta mellanmålsalternativet för barn. Med sina näringsrika ingredienser, goda smak och praktiska förpackning är det ett val som både barn och föräldrar kan vara nöjda med. Ge ditt barn en hälsosam och läcker mellanmålsupplevelse med Vivalicious Smoothie Apple Kanel.

Ytterligare information

Varumärke

Vivalicious

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Vivalicious Smoothie Äpple & Kanel 90 g”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram