Weleda Iris Hydrating Facial Lotion 30 ml

  • Naturlig
  • Fuktgivande
  • Irisextrakt

Weleda Iris Hydrating Facial Lotion är en naturlig dagkräm som ger intensiv fukt till huden. Med hjälp av irisextrakt återfuktar och balanserar denna ansiktskräm huden, vilket gör den perfekt för torr och känslig hud. Den lätta och snabbabsorberande formulan gör att huden känns mjuk och smidig hela dagen. Med Weleda Iris Hydrating Facial Lotion får du en dagkräm som ger din hud den fukt och näring den behöver för att se frisk och strålande ut.

159.00kr

  • ✅ Weleda Iris Hydrating Facial Lotion är en dagkräm.

  • ✅ Innehåller irisrotextrakt för att återfukta huden.

  • ✅ Passar normal till torr hud.

  • ✅ Ekologisk och naturlig formula utan syntetiska tillsatser.

  • ✅ Mjukgör och skyddar huden mot yttre påfrestningar.

Beskrivning

Weleda Iris Hydrating Facial Lotion - En naturlig dagkräm för återfuktning av huden

Weleda Iris Hydrating Facial Lotion är en populär ansiktskräm som erbjuder intensiv återfuktning och vård för din hud. Denna naturliga dagkräm är speciellt framtagen för att ge näring åt torr och känslig hud, och hjälper till att bevara hudens naturliga fuktbalans.

Naturliga ingredienser för optimal hudvård

Weleda Iris Hydrating Facial Lotion innehåller noggrant utvalda naturliga ingredienser som är kända för sina fuktgivande och vårdande egenskaper. Irisrotextrakt är en av huvudingredienserna och hjälper till att bevara hudens fuktighet samtidigt som den stärker hudens naturliga skyddsbarriär. Denna ansiktskräm innehåller också ekologisk jojobaolja och sheasmör som ger näring och mjukgör huden, samt lugnande kamomillblomextrakt som hjälper till att minska hudirritation.

Fördelar med Weleda Iris Hydrating Facial Lotion

- Intensiv återfuktning: Denna ansiktskräm är speciellt utformad för att ge din hud optimal fukt och näring, vilket hjälper till att förhindra torrhet och stramhet. - Bevarar hudens fuktbalans: Irisrotextraktet i krämen hjälper till att bevara hudens naturliga fuktbalans och skyddar mot uttorkning. - Mjukgör och vårdar: Ekologisk jojobaolja och sheasmör ger näring och mjukgör huden, vilket resulterar i en mjuk och smidig hudkänsla. - Lugnar och minskar irritation: Kamomillblomextraktet i krämen har lugnande egenskaper och kan hjälpa till att minska hudirritation och rodnad.

Användning och rekommendationer

Applicera Weleda Iris Hydrating Facial Lotion på rengjord hud varje morgon. Massera försiktigt in krämen i ansiktet och på halsen med mjuka cirkulära rörelser tills den har absorberats helt. För bästa resultat rekommenderas att använda denna dagkräm regelbundet som en del av din dagliga hudvårdsrutin.

Sammanfattning

Weleda Iris Hydrating Facial Lotion är en naturlig dagkräm som erbjuder intensiv återfuktning och vård för torr och känslig hud. Med sina naturliga ingredienser som irisrotextrakt, ekologisk jojobaolja och sheasmör ger denna ansiktskräm näring, mjukgör och bevarar hudens fuktbalans. Den lugnande effekten av kamomillblomextrakt hjälper till att minska hudirritation och rodnad. Applicera denna ansiktskräm regelbundet för att uppnå en mjuk och smidig hud med optimal fuktbalans.

Ytterligare information

Varumärke

Weleda

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Weleda Iris Hydrating Facial Lotion 30 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram